Motorvakantie in valencia; 3 tips

Een motorvakantie, dat is wat jij wilt. Crossen door Valencia, rijden door de mooie plekken in het buitenland, zoeken naar uitdaging of gemak die een vakantie te bieden heeft. Of je nou gaat met de yamaha chopper modellen of liever een kawasaki vulcan uitlaat wilt op jouw vakantie, de motors zijn er allemaal. Zelfs de Harley Davidson sportster modellen. Wees dus niet bang of getreurt dat er geen opties zijn, nee, jouw motorvakantie gaat absoluut perfect worden. Vooral met een grote zadeltas. Maar zijn er dingen die je nog doen twijfelen of je wel echt die motorvakantie wilt doen, of dat je liever iets makkelijkers doet? Geen stress. Lees door deze tips heen om de vakantie op en top te vieren. 

De tips

Tip 1: Het is ontzettend makkelijk om te vergeten tijdens de reis dat er factoren zijn die je misschien kunnen irriteren als je niet oplet. Zoals, natuurlijk, de zon. Met een aardige snelheid vergeet je snel dat het eigenlijk best wel warm is en dat de zon toch echt wel staat te branden. Daarom; vergeet niet om zonnebrand mee te nemen voordat je begint met reizen. 

Tip 2: Pak alles stevig in. Het kan wel eens voorkomen dat je iets net iets te los hebt gepakt, zodat het irritant kan rondrommelen. Dat is niet het einde van de wereld, maar fijn is het niet. Met een grote zadeltas is die ongemak niet nodig! 

Tip 3: Vergeet niet om je heen te kijken en te genieten. Je gaat op vakantie voor de ontspanning of het avontuur, vergeet daarom niet te genieten van het uitzicht. 

Klaar voor? 

Ben jij er dus klaar voor? Die lekkere vakantie naar Valencia, de route uitgedacht, de dingen gepakt en de zonnebrand op? Maak je borst maar nat voor deze heerlijke vakantie ervaring, die je nergens anders zo lekker en snel zou meekrijgen. Wat gaat er nou boven dat heerlijke vakantiegevoel dat je krijgt van op de motor springen en weg te gaan? De vrijheid, de adrenaline, het is een feest. Geniet ervan en leef je altijd lekker uit!

Plaats een reactie