Verblijven in Valencia: Hotels & accommodaties

Tijdens je stedentrip naar Valencia wil je natuurlijk s’ nachts goed uitrusten zodat je overdag weer volledig opgeladen de stad in kunt duiken. In de Valencia en de nabije omgeving is voldoende keuze aan accommodaties voor je verblijf.

Je kunt onder andere verblijven in:

 • Hotels
 • Appartementen
 • Hostels
 • Campings
 • Vakantiehuis
 • Bed & Breakfasts

Hotels in Valencia

Valencia wordt langzaam populairder en het aantal hotels in de stad groeit gestaag door. Dit maakt het kiezen van een hotel er niet makkelijker op. Zeker niet op afstand.

En welke faciliteiten wil je wél en juist niet? Ontbijten kun je bijvoorbeeld beter ergens in de stad doen dan in de meeste hotels.

Om de kwaliteit en service van een hotel goed te beoordelen is het verstandig om voldoende reviews te vergelijken via verschillende websites. Zie je een hotel wat je bevalt?

 1. Lees eerst de reviews op de website waar je het hotel gevonden hebt
 2. Controleer daarna de reviews van het hotel op Google
 3. Check daarna de reviews op de Facebook pagina van het hotel

Zo heb je een beter beeld wat je kunt verwachten van het hotel.

De beste prijs voor je hotelkamer? Vergelijk alle hotel en meer op Booking.com

 

Appartement huren in Valencia

Wil je in plaats van een hotel meer vrijheid en verblijven als een local? Huur dan een appartement in Valencia!

Appartementen zijn vaak ruimer dan een hotelkamer en hebben ook meer faciliteiten zoals een keuken. Een ander voordeel aan een appartement is dat deze vaak een goedkopere prijs per nacht hebben dan hotelkamers. Zeker als je buiten het centrum verblijft.

Je kunt voordelig de beste appartementen huren via:

 • AirBnB
 • HomeAway

Voor appartementen geldt hetzelfde als voor hotelkamers: Lees op voorhand eerst de reviews voor je besluit te boeken. Voor appartementen kun je helaas geen checks via Google of Facebook doen.

Lees daarnaast goed de voorwaarden van de verhuurder: Deze zijn soms erg streng en kunnen voor nare verrassingen zorgen als je hier niet op voorbereid bent.

Via Primavera Reizen kun je ook fijne accommodaties boeken.