Mooiste plekken Spanje —> Top 3 bezienswaardigheden + Drone video!

Wat zijn de mooiste plekken in Spanje? Heel eerlijk gezegd is dit een moeilijke vraag, waarvan het antwoord voor iedereen anders kan zijn. Houd je namelijk van natuur, cultuur of juist gezellige steden en dorpen? Om je toch meer inspiratie te geven voor de mooiste plekken in Spanje delen we onze top 3 bezienswaardigheden en laten we je een unieke video zien van Drone Me Away, waarbij nog veel meer mooie plekken worden benoemd!

 

Unieke drone beelden van de mooiste plekken in Spanje

 

 

Heb je genoten van deze beelden? Klik dan op deze links voor meer drone videos van unieke vakantiebestemmingen

 

Albarracin

Als we dan toch moeten kiezen voor de mooiste plekken in Spanje, dan is Albarracin toch wel een bezienswaardigheid die er met kop en schouders tussen uit steekt. Dit knusse dorpje is een lust voor het oog en lijkt regelrecht uit een sprookje te komen. Het is dan ook niet voor niets dat Albarracin diverse malen is benoemd tot het mooiste dorp van Spanje. De indrukwekkende stadsmuur, het knusse stadplein en de vele smalle straatjes laten een onuitwisbare indruk achter. Zeker als je op zoek bent naar een gezellig dorpje waar je de typisch Spaanse sfeer kunt proeven, behoort Albarracin tot de mooiste plekken in Spanje. 

Congo’s de Mont Rebei

 

Nog zo’n mooie plek in Spanje die een onuitwisbare indruk op je zal achterlaten is de De Congost de Mont Rebei. Dit is een schitterende kloof in de regio Aragon, waar je de de Pasarelas de Montfalco kunt bewandelen. Dit is een klim langs de rotswand, waar je hartje ongetwijfeld sneller van gaat kloppen. Je loopt namelijk recht boven de afgrond en hebt een prachtig uitzicht over het stuwmeer. Het lichtblauwe water, de diepe kloof en de ruige bergen maken Congost de Mont Rebei een van de mooiste plekken in Spanje. En het leuke is: naast wandelen kun je hier tijdens de zomerdagen ook uitstekend kanoën. 

Valencia

Op het gebied van steden verdient Valencia absoluut een plekje in deze lijst met mooiste plekken in Spanje. Niet alleen vanwege de prettige sfeer en de culturele bezienswaardigheden, maar zeker ook door de prachtige bouwwerken zoals Ciutat de les Arts i les Ciences. Dit bijzondere kunstwerk is indrukwekkend om te zien! Vergeet dus zeker niet je fotocamera mee te nemen om hier unieke vakantieplaatjes te schieten. Andere leuke plekken in Valencia zijn de sfeervolle wijk Barrio El Carmen en de luxe Marina Beach Club.

Plaats een reactie