Dit zijn de mooiste plekken in Valencia

Ben je van plan om Spanje te bezoeken? Je kunt een camper kopen en aan je roadtrip beginnen. Valencia kan de beste bestemming zijn om te verkennen. Deze stad staat bekend om zijn heerlijke zon. Als je door deze stad slentert, zul je veel nieuwe ervaringen opdoen. Valencia heeft tal van aantrekkelijke vakantiebestemmingen. Je zult versteld staan ​​van de prachtige architectuur van de gebouwen in deze stad. Het biedt ook een schilderachtig uitzicht op de natuur. Hier zijn verschillende bestemmingen die je in Valencia moet bezoeken.

La Marina de Valencia

La Marina de Valencia ligt aan de oostkant van de stad vlakbij het strand. Het heeft veel restaurants, cafés en winkels. Daar kun je genieten van het eten van zeevruchten of koffie drinken met je vrienden of familieleden terwijl je boten ziet zeilen. Je kunt hier ook waterfietsen of kajaks huren als je het watergebied rond deze plek wilt verkennen. Deze plaats organiseert veel evenementen, zoals concerten tijdens de zomermaanden of bootshows zoals Salón Náutico de Valencia. Verken deze bestemming gewoon met de nieuwe of tweedehands camper die je net hebt gekocht.

De Stad van Kunst en Wetenschap

De Stad van Kunsten en Wetenschappen is een van de belangrijkste monumenten in Valencia. Het is ontworpen door Santiago Calatrava en geopend in 1998. Het bestaat uit drie hoofdgebouwen, het Oceanografic, een aquarium; de Hemisfèric, een IMAX-bioscoop; en het Principe Felipe Science Museum met interactieve wetenschappelijke tentoonstellingen voor zowel kinderen als volwassenen. Deze plek combineert architectuur en technische technieken om unieke ruimtes te creëren voor tentoonstellingen, uitvoeringen, concerten, conferenties en andere culturele evenementen. Er zijn ook verschillende restaurants en cafés verspreid over dit geweldige complex, waardoor het een geweldige plek is om de dag door te brengen met familie of vrienden.

Dierentuin Bioparc Valencia

De dierentuin Bioparc Valencia is een van de meest verbazingwekkende plaatsen om te bezoeken in Spanje. Het heeft meer dan 2500 dieren van meer dan 150 soorten die in natuurlijke habitats leven die hun natuurlijke omgeving zo goed mogelijk nabootsen. De dierentuin is open sinds 1997 en beslaat een oppervlakte van meer dan 27 hectare. Er zijn ook zones voor kinderen, restaurants en winkels met kleding en souvenirs geïnspireerd door de natuur. De belangrijkste attractie in Bioparc is Giraffe Safari. De Giraffe Safari vindt plaats op een openluchtvoertuig dat langzaam door de savanne beweegt, waar bezoekers giraffen van dichtbij kunnen zien en ze zelfs uit hun handen kunnen voeren.

Valencia Aquarium Oceanografisch

Dit aquarium heeft meer dan 10.000 dieren van over de hele wereld, waaronder haaien en dolfijnen. Je kunt ook wat onderwaterleven in dit aquarium zien door de onderwatertunnel te bezoeken die er dwars doorheen loopt. Valencia Aquarium Oceanografic is een van de meest bezochte plaatsen in Valencia en heeft meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar. Dit aquarium is een spectaculaire plek waar je de zeewereld vanuit verschillende perspectieven kunt zien. Je kunt bijvoorbeeld haaien, pinguïns, dolfijnen, zeehonden, kwallen en vele andere zeedieren zien die in onze oceanen leven. Als je naar Valencia komt, moet je deze plek bezoeken.

 

Plaats een reactie