Met de touringcar naar Valencia? Dit moet je gezien hebben

Reizen met de bus is om vele redenen best vermakelijk. Dit is de reden waarom veel mensen liever een touringcar huren voor hun vakantie. Om de vakantie nog beter te maken, kun je de bus gebruiken om een ​​aantal interessante vakantieplekken te bezoeken, zoals de stad Valencia. Net als veel andere steden in Spanje staat Valencia bekend om zijn toeristische attracties. De vele toeristische bestemmingen die je kunt bezoeken, maken het misschien moeilijk om een keuze te maken. De volgende toeristische attracties moet jebezoeken wanneer je je vakantie in Valencia doorbrengt.

Parc Natural de l’Albufera de València

De eerste aanbevolen stop is Parc Natural de l’Albufera de València. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen deze stad kiezen voor hun vakantie. Het park is zeker een bezoek waard. Het park ligt in de buurt van de Middellandse Zee en is gelegen aan een lagune van 5.600 hectare landoppervlak. Het is omgeven door een gebied van wetlands, kwelders en zandduinen. Het park heeft een aantal zeer interessante punten: de straatgebieden Cabanyal, La Ribera en Quart waar je veel restaurants en winkels kunt vinden, en Bioparc en andere gebieden waar je verschillende sporten kunt beoefenen, zoals golf of fietsen.

Valencia Camperpark

Vervolgens is er Valencia Camper Park. Dit camperpark heeft een geweldige ligging, direct naast de snelweg waardoor je binnen enkele minuten in elke stad of attractie bent. Het heeft ook gratis Wi-Fi, zodat je verbonden kunt blijven terwijl je daar bent. Daarnaast is dit park ook een stuk grond waar je je camper kunt stallen. Het heeft ook veel andere voorzieningen, zoals zwembaden en bubbelbaden. Je kunt hier je camper voor een redelijke prijs parkeren en op de meest comfortabele manier van je tijd in Spanje genieten.

 

Plaats een reactie