Wat zijn de mogelijkheden als je in Amerika wilt studeren?

Een jaar naar een high school in Amerika is een super vette ervaring. Als je geïnteresseerd bent in een high school jaar in Amerika, dan moet je dat zeker doen. De lessen zijn heel anders, dan jij gewend bent. Ook het leven daar is heel anders. Amerikanen hebben een hele andere cultuur dan je denkt. Ook biedt een high school jaar te gekke mogelijkheden. Zo kan je ook veel mensen leren kennen in een periode en verschillende dingen doen. In dit artikel lees je alles over alle mogelijkheden die het studeren in Amerika jou kunnen bieden. 

Een semester of jaar studeren in een high school jaar volgen

Natuurlijk kan je ook een paar weken naar Amerika vertrekken, alleen dan ervaar je de Amerikaanse cultuur toch niet helemaal zoals wanneer je een semester daar gaat studeren. Het is een te gave kans om een high school jaar te volgen en het populaire high school leven te volgen. Dit is voor vele tieners een droom. Lopen in het de typische Amerikaanse pakjes en gebruik maken van de typische high school bus. Dit is mega vet en helemaal als je een prom kan meemaken. Dit is een ervaring die je nooit meer zal vergeten. 

 

Een American high school kan je veel bieden. Daarnaast bieden zij ook veel mogelijkheden met school. Zij bieden veel sporten aan. Je kan bijvoorbeeld ook het typische cheerleaden gaan doen of het American football spelen. Dit doe je in teamverband en is enorm leuk om te doen. De Amerikanen nemen de sport heel serieus en dat is ook heel leuk en zo kan je ook heel gemakkelijk nieuwe vrienden maken. Tijdens een semester verblijf je bij een gastgezin en dat is ook een te gave ervaring die je nooit meer zal vergeten. Je leert op een hele andere manier jezelf enorm kennen en gaat jezelf ontwikkelen. Dit is ook een te gave ervaring. De Amerikanen hebben ook te gekke feesten en feestdagen en die zijn ook enorm leuk om mee te maken. Kortom Amerika biedt een hoop leuke mogelijkheden aan. Contacteer dus ASSE Nederland voor deze onvergetelijke ervaring! 

 

Waar kan je high school mee vergelijken?

Het niveau van high school, kan je vergelijken met het vmbo-t-diploma tot het vmbo diploma. Dit kan heel erg variëren. Het is afhankelijk van de vakken die je volgt. Meestal wordt het high school jaar eigenlijk vergeleken met het een havo diploma. 

Plaats een reactie