Taalcursus voor beter Spaans leren spreken

Het volgen van een Spaanse taalcursus is voor iedereen goed. Ook al denkt u misschien dat u voldoende kennis hebt van de Spaanse taal, toch kon dit in de praktijk nog wel eens tegenvallen. Misschien begrijpt u het wel maar is uw eigen uitspraak of juiste zinnen vormen lastiger dan u denkt. Omdat Spaans een veel gebruikte taal is ter wereld is het wel zo fijn dat u het goed kunt begrijpen én spreken. Heerlijk om tijdens een buitenlandse vakantie u goed verstaanbaar te kunnen maken. Maar ook in de zakelijke wereld wordt er veel in het Spaans gecommuniceerd. Ook dan is het volgen van een taalcursus Spaans een aanrader. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw collega’s. Bij EBC Taleninstituut zijn er vele mogelijkheden voor het volgen van een taalcursus.

Beter Spaans leren spreken

Er zijn diverse manieren om een taalcursus Spaans te volgen bij EBC. Wanneer u binnen afzienbare tijd de taal machtig wilt worden bestaat er de mogelijkheid om via een spoedcursus Spaans te leren. U hebt dan een aaneengesloten periode gedurende de hele dag les of met een pauze tussen de lesdagen. Liever één-op-één les? Dan is de semi-spoedcursus misschien wat voor u. In dagdelen of tijdens de avonden wordt u de kennis van de Spaanse taal bijgebracht, uitgesmeerd over een langere periode. Wanneer u vanuit uw kantoor of thuissituatie de taalcursus wilt volgen kunt u online deelnemen. Bent u meer geïnteresseerd in de schriftelijke vaardigheid van de Spaanse taal? Ook dat is bij EBC mogelijk. De ervaren taaldocenten zijn van alle markten thuis. 

Taalcursus Spaans bij u op kantoor

Binnen uw bedrijf is er misschien de behoefte om met meerdere personen een taalcursus Spaans te volgen. Dat kan gewoon bij u op locatie. Ongeacht om welk type bedrijf het gaat en in welk tempo het Spaans moet worden bijgebracht aan de medewerkers; bij EBC staan de taaltrainers u graag bij. Ook een zakelijke of technische cursus van de Spaanse taal is mogelijk. Informeer eens geheel vrijblijvend bij het EBC Taleninstituut en kijk welke cursusoptie het beste bij u of uw organisatie past. 

 

Plaats een reactie