Een verwarmde jas de oplossing en uitkomst van een koude winter

In december hebben we al kennis mogen maken met het winterse weer dat deze winter heeft te bieden. Temperaturen dik onder nul, maar we moeten toch naar buiten. Tijd om goed voorbereid de winterse maanden januari en februari in te gaan. Een verwarmde jas draagt daar zeker aan bij, waardoor je bovenlichaam warm blijft en het winterse weer kan trotseren.

Wat is de werking van een verwarmde jas?

De verwarmde jas werkt op basis van een powerbank, die de verwarmingsdraden in de jas van warmte voorziet. Er is keuze uit twee verschillende soorten jassen: namelijk een verwarmde jas met Dual Heating en een jas met Single Heating. Hieronder worden de verschillen toegelicht.

Dual Heating:

De verwarmde jas met Dual Heating heeft 10 verwarmingszones verspreid over de gehele jas. Vier aan de voorzijde van de jas, twee ter hoogte van de borstkas en twee ter hoogte van de buik. En zes verwarmingszones aan de achterzijde van de jas. Twee op de onderrug, twee op de middenrug en twee op de schouderbladen. Hierdoor wordt echt het hele lichaam van warmte voorzien en is dit de warmste oplossing die er is. Dit model wordt geleverd met twee powerbanks en elke powerbank is verantwoordelijk voor 5 verwarmingszones. De verwarmingszones zijn in te stellen in drie verschillende warmtestanden: high, medium en low. Hierdoor kan je altijd kiezen voor de juiste temperatuur passend bij de situatie.

Single Heating:

De verwarmde jas met Single Heating wordt geleverd met 1 powerbank en heeft vijf verwarmingszones. Twee aan de voorzijde, ten hoogte van de borst en drie aan de achterzijde. Deze verwarmingszones op de achterzijde zijn evenredig over de rug verdeeld. Afhankelijk van het doeleinde is dit ook een prima functionerende verwarmde jas, waarmee je de koude dagen doorkomt.

Tal van activiteiten:

De verwarmde jas is geschikt voor tal van verschillende activiteiten. Zo is het perfect als je wil gaan mountainbiken, wintersporten, wandelen of buiten werkzaamheden wil verrichten. De verwarmde jas kan voor deze activiteiten gebruikt worden.

Advies en garantie

 

Twijfel je nog over de juiste keuze of welk model verwarmde jas je moet nemen. Neem dan contact op via de support van Comfort-Producten, zij zijn bereikbaar via de chat, telefoon en per mail. Zij hebben specialisten in dienst die je graag te woord staan en goed kunnen adviseren over de juiste keuze bij jouw doeleinde. Op alle producten zit standaard 1 jaar fabrieksgarantie, maar ook na die tijd verlenen zij service die je mag verwachten, zo wordt meerdere keren vermeldt in de reviews.

Plaats een reactie