Wat zijn de ideale schoenen om mee te nemen op reis?

Voor veel mensen staat de vakantieperiode weer voor de deur. Het wordt dan ook weer tijd voor het inpakken van de koffer of tas. Maar wat zijn de ideale schoenen om mee te nemen op reis? Hieronder enkele voorbeelden waarmee je goed voorbereid op reis kunt gaan.

Slippers/sandalen

Een paar slippers en/of sandalen zijn onmisbaar op vakantie. Denk er eens aan hoe heerlijk het is om lekker te flaneren op de boulevard of naar het strand te lopen met je tenen in het zand. Slippers geven je altijd een instant vakantiegevoel. Neem een paar stevige badslippers mee en een paar slippers die je kunt dragen onder jurkjes of een andere vakantieoutfit. Ga je verder wandelen en wil je geen slippers aan? Zorg er dan voor dat je altijd een paar fijn zittende sandalen in je bagage hebt zitten die je dan aan kunt trekken. Dit zijn waarschijnlijk toch de schoensoorten die je het meeste zult dragen op vakantie. 

Sneakers

Ben je een liefhebber van wandelingen? Dan zijn sneakers een fijne optie om ook mee te nemen op vakantie, naast slippers en sandalen. Sneakers kun je eigenlijk altijd wel dragen, zowel onder een nette outfit, als onder een casual of vakantie outfit. Daarom is het raadzaam om altijd een paar sneakers mee te nemen op vakantie. Ga je backpacken en vind je sneakers te zwaar? Trek ze dan alvast aan in het vliegtuig, dit scheelt je weer gewicht in je bagage.

Loafers

Loafers zijn helemaal hip onder een nette of feestelijke outfit. Zijn slippers of sandalen niet toegestaan tijdens het eten in het hotel? Draag dan loafers. Loafers zijn simpelweg instappers, waar je dus heerlijk op kunt sloffen. Loafers geven je een outfit al snel een nette of speelse uitstraling en wegen vaak weinig. Een paar loafers kun je zowel als man en als vrouw zijnde prima dragen op reis. Bestel nu snel een paar dames loafers op Durlinger.com voor jouw reis. 

Hakjes

Wil je graag hakken dragen als je naar een feestje of chique diner gaat op vakantie? Neem dan een paar hakken of pumps mee in je reisbagage. Onthoud echter wel dat je deze schoenensoort waarschijnlijk maar incidenteel op vakantie zult dragen. Heb je dus weinig ruimte of gewicht in je bagage over? Laat deze schoenensoort dan lekker thuis en los het op met een paar sandalen of loafers.  

Plaats een reactie