Overtocht Valencia Ibiza met de ferry

Je kunt op verschillende manieren reizen van A naar B. Wanneer je naar Spanje gaat doe je dit waarschijnlijk per vliegtuig of met de auto. Een citytrip naar Valencia kan dan ook op verschillende manieren. Eenmaal in Valencia aangekomen kun je diverse uitstapjes doen, waaronder met de ferry naar Ibiza. De overtocht Valencia Ibiza per boot wordt dagelijks uitgevoerd door verschillende bedrijven en duurt zo’n 5 uur. Je kunt er voor kiezen om met of zonder auto of camper aan boord te gaan van de ferry. Wanneer je zonder auto gaat kun je altijd een huurauto Ibiza boeken en hiermee het hele eiland verkennen.  

Camperreis naar Ibiza via Valencia

Ook wanneer je met de camper op reis bent kun je prima vanuit Valencia de overtocht maken naar Ibiza. Je koopt dan een ticket van de ferrymaatschappij voor de camper en rijdt met je voertuig aan boord. Tickets om de overtocht Ibiza Valencia te maken koop je eenvoudig online of bij het loket van de ferry. Op Ibiza zijn verschillende camperplaatsen waar je kunt overnachten. Ook wanneer je met de auto naar Ibiza wilt reizen kun je dit doen via Valencia. Bij het kopen van je ticket kies je hoe en wanneer je de overtocht wilt maken. 

Overtocht Valencia Ibiza Barcelona

Per boot kun je dus op verschillende manieren de overtocht Valencia Ibiza maken. Tijdens het kopen van je ticket kun je kiezen uit een retour of enkele reis. Met een enkele reis kun je ook weer van Ibiza naar een andere bestemming op het vasteland van Spanje varen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Barcelona. Zeker wanneer je met een camper of auto reist is het leuk om retour te varen naar een andere kustplaats. In de haven vind je de verschillende ferry diensten waar je informatie kunt krijgen over de routes die ze aanbieden.

Plaats een reactie